Proffe utleiere som tar seg
av hele leieforholdet

For at du skal kunne bruke tiden din på andre ting

Utleiemegler 2 tar seg
av hele leieforholdet

Fra første befaring, velger du selv hvor mye du ønsker å involvere deg. Vi tar gjerne hele prosessen fra a til å, og kontakter deg kun når det er nødvendig. Om du ønsker forslag til vedlikeholdsplan inkludert i forvaltningen, må du gjerne rådføre deg med oss. Vi sender nærområdets beste fagfolk med rabatterte priser. Dersom leien misligholdes følger vi opp misligholdet og iverksetter nødvendige tiltak.

Korrekt leiepris

Våre meglere kjenner nærområdet og markedet. Vi vet hva som er korrekt markedspris og kommer med anbefaling om hva din bolig bør leies ut for. Du trenger ikke å tenke på justering av leieprisen. Vi forholder oss til den generelle prisveksten og KPI-justerer utleieprisen for deg.

Markedsføring

Våre meglere skreddersyr den markedføringspakken som er nødvendig for å finne en god leietaker til din bolig. Vi tilbyr anonsering på finn.no med linking til i sosiale medier og evt. spredning. Vi bygger vi en demografisk profil, tilpasset det segmentet som passer din bolig.

Visning

Våre Utleiemeglere gjennomfører visningene for deg og anbefaler rett leietaker. Alle potensielle leietakere blir kreditt -og referansesjekket og boligens tilstand blir grundig dokumentert ved inn- og utflytting.

Kontrakt

Ved å bruke oss får du også tilgang til å benytte deg av våre leiekontrakter, som er tydelige og fyldige slik at du unngår ubehagelige misforståelser. Dersom du ikke har noen preferanser ang. sikkerhetsbeløpet videresender vi en henvendelse til kontogaranti.no for sikkerhetsstillelse ifm. leieforholdet.

Innflytting

Vi møter leietager ved innflytting, og dokumenterer boligens stand med bilder og protokoll, samt avlesning av strømmåler. Dette virker som sikkerhetsgrunnlag både for utleier og leietaker til den dagen leieforholdet opphører.

Forvaltning

Så lenge leieforholdet løper håndterer vi alle henvendelser fra leietaker, naboklager, evt. koordinering ved oppussing, el- tilsyn ol.

Utflytting

Når leieforholdet opphører avholder vi en utflytting med protokollføring, avlesing av strøm og bildedokumentasjon for begge parters sikkerhet.

Korrekt leiepris

Bygårder/flere leiligheter

Kontakt oss!

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker å få mer informasjon kan du sende oss en e-post og vi svare så snart som mulig.

Du er selvsagt også velkommen til å kontakte oss!

Telefon: 481 00 717
E-post: post@um2.no